2011 tavaszán döntöttünk, családi vállalkozás keretében megvásároltuk az ingatlant látva benne a szépséget, és a szakmai kihívást. Újra gondolva a vendéglátás mai igényeit megkezdtük a felújítást.
A családom csopaki születésű. Édesanyám, húgom és az
öcsém is szintén vendéglátást tanultak, hosszú évek szakmai tapasztalatával
rendelkezünk. Hamarosan sikerült megnyitnunk a betérő vendégeink örömére a
megfiatalodott Víg Molnár Csárdát, amit egész évben nyitva tartunk.
Elkészült a nádfedeles, kellemes árnyékot adó lábas ház, 120 férőhellyel. A
hozzá kapcsolódó búbos kemencével, melyben kitűnő házias ételeket készítünk,
egyéni és csoportos vendégeink részére. A belső étterem is megfiatalodott,
ízléses vidéki hangulattal, 70 fő részére szolgáljuk a betérők igényeit.
Ételkínálatunk megőrzi a híres magyar konyha jellegét, de szem előtt tartva az
egészséges mai ember igényeit. Választékos borajánlattal, házi szörpökkel
szeretnénk gasztronómiai élvezetet szerezni kedves vendégeinknek.
Víg Molnár Csárda tulajdonosai és személyzete